dinsdag, november 23, 2004

23/11: De start!

Can't stop this thing we started
(Bryan Adams)

Hey luitjes!

Het was daarnet zover: het startschot is gegeven, de kop is er af, het begin is er! Zonet is de thuisverpleegster het eerste spuitje komen zetten! Dat was een paar minuutjes een onaangenaam gevoel, maar uiteindelijk stelt dat niets voor hé. Maar zo'n luxe, zo'n thuisverpleegster zeg! Het is gratis en zo'n verpleegster weet natuurlijk perfect hoe ze zo'n ding moet zetten èn hoe het het minst pijnlijk is. Geen pijnlijke of blauwe plekken, geen gesukkel, geen gestress. En vooral: ook geen schuldgevoelens achteraf als blijkt dat de stimulatie niet verloopt zoals ie zou moeten. Want ongetwijfeld vraag je je dan toch af of het niet door jou komt.
Hmm.. Een mens begint zowaar te twijfelen of ie tòch niet iedere dag zo'n mens in een wit pak moet laten komen.. ;-)

Ach ja, we zien wel.. Vanaf nu is het aftellen naar 2 december.. En ondertussen hopen dat we niet teveel bijwerkingen hebben.

Mijn ventje is alleszins net al om frietjes geweest. Het aanzien van zo'n spuit in mijn arm (de goeierd wou mij natuurlijk steunen en bleef erbij) is hem wat teveel gebleken en hij had dringend comfort food nodig. ;-) Hihi, mannen en zulke dingetjes; het gaat niet samen. Ik zal er nekeer een apart stukske over moeten schrijven. ;-)

Tot later!