dinsdag, april 12, 2005

12/04: Adopteren voor dummies, les 2


Les 2: Durf berekende risico's nemen!

En dus hadden we nog 2 bureaus op het oog. We besloten contact mee op te nemen met dat andere bureau uit het Gentse en zochten dus op hun site de gegevens. Erg bemoedigend waren de overvloed aan uren waarop de dienst te bereiken bleek: maandagmorgen tussen half 9 en 9.

En dus begon de amusante bel-pogingen-reeks. In week 1 zaten we vast bij de dokter, in week 2 was de verantwoordelijke er zelfs tijdens dat half uurtje niet en in week 3 zat F. vast in het verkeer en kon hij dus niet bellen (en hij moest bellen, zijnde de man met de drukste agenda ;-) ).

En toen, toen hebben we iets ongelofelijk waaghalzerig gedaan. We belden..



Buiten de aangegeven uren!



*neemt even pauze om het publiek deze schokkende boodschap te laten verwerken*



Onze totaal out-of-character-actie werd beloond, wa-hant!! We hebben een afspraak te stekken!!!!

Een! Volledige! Vaste! Afspraak!!

....


....


Op 21 juni.. *zucht* Hadden we geweten dat het zo lang duurde, hadden we natuurlijk niet gewacht tot we volledig "vertrekkensklaar" waren WUR!!

We beginnen zo langzamerhand te denken dat het allemaal 1 Grote Test is. Niet meer de felbegeerde-roze-streepje-test, nee, het wordt een heel andere soort test. Die om te zien of we Goede Ouders zullen zijn, of we gemotiveerd genoeg zijn om ondanks alle tegenslagen toch door tezetten, of we genoeg geduld kunnen oefenen en bovendien: of we bij dat oefenen onze geestelijke gezondheid niet verliezen. ;-)